Referenciák

Magyarországon, Oroszországban, Ausztriában, Németországban, Franciaországban saját márkanevünk alatt is forgalmazzuk kesztyűinket.
Az Egyesült Államokban és Japánban több, mint 10 éves partneri kapcsolatban a COACH céggel együttműködve jelentek meg a kesztyűink.

Angliában a TM Lewin céggel kialakult együttműködéssel vagyunk jelen.

 

Franciaországban partneri kapcsolatunkon keresztül a  Benetton, Gucci luxus kesztyűit készítettük.
Németországi partnereinken keresztül gyártottunk Escada, Joop, Bogner, Quelle és a Roeckl részére éveken át kesztyűket.

Magyarországon Frank Adél divattervező iparművésszel együtt működve minden évben városunkban Pécsett, és Budapesten divatbemutatón veszünk részt. Óriási érdeklődés kíséri ezeket a bemutatókat. A legnagyobb ilyen rendezvényünkön több, mint 1400 érdeklődő vett részt. Ezekről a bemutatókról a magyarországi média is rendszeren beszámol. Így kesztyűink megjelentek a magyarországi divatlapokban, mint az ELLE, a Sikeres Nők, ….. és a helyi újságokban mint a Dunántúli Napló, Pécsi Hét.

Alapanyagokkal kapcsolatban az angol Pittards, Nichols, az olasz Portolano és Ariston L’Excelsior, az egyesült államokbeli Sunderland cégekkel állunk kapcsolatban. Minden beszállítónk már évtizedek óta kiváló minőségben gyártja, a szakmában méltón elismert termékeit.